Színes húsvéti vendégváró forgatag

A résztvevőket Siklósi István polgármester köszöntötte, a rendezvényt Borgula Györgyné, a képviselő-testület humánügyi bizottságának tagja nyitotta meg, ő mutatta be a zsűri három tagját: Bárdos Erzsébetet, Bárdos Gabriellát és Irázi Márkót.

Míg a zsűri dolgozott, a résztvevők a színházteremben Balázs Csongor hallhatták – aki musicalrészleteket és népszerűslágereket adott elő – , illetve a Mezőberényi Mazsorett Együttes műsorát tekintették meg. A rendezvényre Eszenyi Gergő, Eszenyi Réka és Kruzics Brigitta locsolóverssel jelentkezett, ezt a színpadon adták elő.

Ezt követően a Mezőberényi Szlovákok Szervezete tartott tojásfestés-bemutatót, a gyerekek pedig játszóházban próbálhatták ki kézügyességüket. A délután egyik érdekessége a nagy textiltojások festése volt.

A Mezőberényi Szlovákok Szervezetének köszönhetően a résztvevők meg is kóstolhatták a kocsonyát. A gazdag délutáni programot tovább színesítette a kézművesek vására a Művelődési Központ előtt az utcán. A programot az eredményhirdetés zárta, valamennyi nevező emléklapot kapott.      

 

Scroll to Top