Az OPSKMM gyermeknapi felhívása

kicsi-dedszulok_vagott.jpgGyermeknap 2020

Kedves Gyerekek!

 

A közelgő gyermeknap alkalmából rajzpályázatot hirdet az OPSKMM. A rajzokat három témában kérjük: Mezőberény az ablakból, valamint Együtt otthon, illetve Alkoss kedvedre!

 

Az A/4-s méretű rajzokat bármilyen technikával készíthetitek, ezekről színes, kicsinyítés nélküli fotót kérünk jpg. vagy jpeg. formátumban az opskmm@gmail.com címre. Továbbá kérjük azt is, hogy a levélben tüntessétek fel a pályázó nevét, lakcímét, korcsoportját és a választott témát. Négy korcsoportban hirdetünk majd eredményt, külön értékeljük az ovisok, az alsósok, a felsősök és a 14 év fölöttiek rajzait. A pályázatok május 25-én reggel 8 óráig érkezzenek be, egy pályázó csak egy rajzot küldhet. A határidő után beérkezett pályázatokat nem tudjuk figyelembe venni.

 

A rajzokról beérkezett fotókat föltesszük az OPSKMM Facebook-oldalára (www.facebook.com/opskmm), és a rájuk adott lájkok egy-egy szavazatnak számítanak, és majd ezek száma dönti el a sorrendet.

 

A szavazók május 30. szombat 12 óráig voksolhatnak.

Az eredményt gyereknapon, május 31-én 9 órakor hirdetjük ki. Korcsoportonként az első három helyezett ajándékcsomagot kap, az OPSKMM

Scroll to Top