Télűző farsang

Az OPSKMM gyerekeknek és felnőtteknek is hirdetett jelmezversenyt. A jelmezeket háromtagú zsűri értékelte: Kissné Wagner Mária, Mertz Judit és Pócs József. A gyerekek közül tizenhárman öltöztek be, közöttük a zsűri a legötletesebbnek Papp Dóra Zsófia, a legviccesebbnek Papp Félix, a legijesztőbbnek Papp Flórián jelmezét találta. A felnőttek közül hatan öltöztek be, a legötletesebbnek Kőfalvi Lászlóné, a legviccesebbnek Földesi Ernő bizonyult, a legijesztőbb jelmezt Sziráczki Zsuzsanna öltötte magára.

A Kacagó Bábszínház nagyon színvonalas előadással szórakoztatta a kicsiket és a nagyobbakat.

Közben Miénk itt a tér! címmel digitális játszótér várta a gyerekeket, a fiatalokat, játszhattak Xbox-szal, PS4-gyel és VR szemüveggel, illetve léghokizhattak, csocsózhattak.  Farsangi fánkból bőven volt, azt mindenki megkóstolhatta. 

A Görbeszék Társulat tagjai: Mahovics Tamás és Nagy András Balázs népi hangszerbemutatót tartottak.

A program tűzgyújtással zárult az Eötvös utca és Gyomai út sarkán. A tél elűzésében boszorkányok segítettek, akik – Mahovics Tamás vezetésével és Nagy András Balázs tekerőmuzsikája mellett – a résztvevőkkel együtt körbetáncolták a tüzet, hangoskodással űzték el a telet. Reméljük, eredményesen!

A gyerekeknek Tücsök Peti zenélt és rajzolt, sőt a gyerekek vele együtt tapsoltak, énekeltek. A Városi Nyugdíjas Klub tagjai két vidám műsort is adtak.

Galéria

 

Az esemény támogatója:

nka_logo.jpg

www.nka.hu

halmos-bela-program-logo.png

www.halmosbelaprogram.hu

 

Scroll to Top