Mezőberényi pünkösdi királyok és királynők

Ovisok közül a pünkösdi király Virág Botond, a királynő Babinszki Panna lett. Az alsósok korosztályában Rácz Albert és Braun Noémi nyert. A felsősök között Jenei Jonathán és Szabó Veronika bizonyult a legügyesebbnek.

 

Az aszfalt rajzversenyben az ovisok korosztályában díjat kapott Kuba Nonó és Bereczki Márti. Az alsósok közül rajzoltak a legtöbben, ebben a korosztályban Fehér Viktória lett a győztes, Gyarmati Krisztina a második helyen végzett, míg Braun Kinga és Fekete Barbara harmadik lett. A felsősök kevésbé voltak aktívak, itt első helyezettet nem is hirdettek ki, második lett Fekete Natália, a harmadik helyen Borka Barbara és Szabó Viktória végzett.

 

A kerékpáros ügyességi versenyben felsősök között első lett Fekete Natália, az alsósok között Tóth Márk Sándor győzött, Ficza Ágnes lett a második, a harmadik pedig Fekete Barbara. Különdíjban részesült Zámbori Boglárka.

 

A gyerekeknek íjászbemutatót tartott a Mezőberényi Íjász Baráti Kör, A három kismalac címmel bárműsort adtak elő a Fénypont Gyülekezet önkéntesei. A rajzversenyt a Mezőberényi Orlai Népfőiskola Egyesület vezette le, a Mezőberényi Rendőrőrs kerékpáros ügyességi versenyt tartott. Ügyességi játékokkal várta a gyerekeket az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ, a helyi katasztrófavédelmi őrs, a Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesülete, Tízváros Alapítvány és a Városi Nyugdíjasklub. Az idei gyereknap a Palmetta együttes koncertjével zárult. 

 

no images were found

 

Scroll to Top