Városi gyereknap

Délután a Városi Ligetben minden gyermek találhatott érdeklődésének megfelelő szórakozást, volt kézműves sziget, könyvsziget, játéksziget, sportsziget, családi sziget. A járműparkban tűzoltóautót, rendőrautót, mentőautót és markolót tekinthettek meg. A Nyeregben Alapítvány lovagoltatta a kicsiket, a Mezőberényi Íjászegyesület révén pedig az íjászatot próbálhatták ki. Ezek mellett volt lufihajtogatás, csillámtetoválás, arcfestés, trambulin, rodeobika és légvár. A gyerekeket Jimmy bohóc is szórakoztatta. Ez alkalommal tartották meg a művelődési központ művészeti csoportjai évadzáró műsorukat. Föllépett a Kis-Berényke Táncegyüttes, a Berény Táncegyüttes, a Berény Népdalkör, a Kner TSE, a Mezőberényi Mazsorett Együttes, bemutatkozott az intézmény felnőtt társastánc csoportja. A kulturális programot Burai Antal zárta énekkel, rappel. A díszítőművészek, a csipkekészítők és a foltvarrók munkáikból rendeztek kiállítást.

 

A rendezvény lebonyolításában közreműködtek: Berény Édesség, Berény Textil Kft., Berény Duó Kft., Szőtt-ker Bt., Mezőberényi Íjászegyesület, Nyeregben Alapítvány, Gulyás Imréné, Osán Ágnes, Bihari Andrea, Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, Pro Novum Egyesület, Alapítvány a Misszióért, Mezőberényi Mentőállomás, Mezőberényi Rendőrőrs, Mezőberényi Katasztrófavédelmi Őrs, Euro Mobil Plusz Kft.

 

Támogatók voltak: Mezőberény Város Önkormányzata, Furtai Mária, Marton Mihály, Pocsaji Lajos, Püski Tibor, Csík Tibor, Vida Attila, Takács Imre, Szémán András, Berény Téglaipari Kft., Kruzics Papír, Csaba-Berényi Gépgyártó Vállalat, Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet mezőberényi fiókja, Fábafém Bt., Gazda Partner Kft., Lincsi ABC, Műszaki és Kerékpár Szaküzlet, Posta Rt., Tópart Vendéglő, Vereczkei Patika, OTP Nyrt., KoloTech Kft., FÁ-Ma Higéniai Kft. 

 

 

Scroll to Top