XXV. Berényi Napok – városi úszóverseny

A fiú mell kategória első csoportjában Plavecz Lóránt végzett az élen Maléth Hunor és Solevic Miló előtt. A fiú mell második csoportjában Köhle Florian győzött, Best Maximilian lett a második, a harmadik helyen Nyisztor József végzett. A fiú mell kategória harmadik csoportjában az alábbi sorrend alakult ki: Szeder Áron nyert Varga András és Várhalmi Máté előtt. A fiú hát versenyét Varga András nyerte meg, Maléth Hunor végzett a második helyen, a harmadik Patrov Szamuil lett.

A szenior női mell kategóriában Gulyás Imréné nyert, a női mell versenyben Hekk Andrea győzött Papné Kőszegi Ilona és Várhalmi Márta előtt.

A férfi között teljesítményével kiemelkedett Csirmaz Sándor. Ő nyerte meg a gyorsúszást, itt Szeder Áront és Dávid Gyulát előzte meg. A hátúszásban is Csirmaz Sándor nyert, Várhalmi Zsolt lett a második. A pillangóúszásban is ő győzött Szeder Áron és Szabó József előtt.

A lány mell első csoportjában Balázs Emma végzett az élen, Maléth Zselyke lett a második. A lány mell második csoportban Six Vera győzött Vágvölgyi Fruzsina és Vári Nelli előtt. A lány ifjúsági mell kategóriában Varga Lili győzött, a második helyen Varga Sára végzett. Lány hát versenyt Varga Lili nyerte meg, miként a pillangót is.

Galéria

Scroll to Top